WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar Dışişleri Bakan Yardımcısı Khulaifi ve Prens Farhan, Lübnan'daki gelişmeleri görüştü

Doha, 26 Temmuz (Hİbya) - Katar Dışişleri Bakanlığı, Katar Devlet Bakanı Muhammed bin Abdulaziz bin Salih Al Khulaifi'nin, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı'nın Lübnan İşleri Danışmanı Prens Yezid bin Muhammed bin Fehd Al Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Katar Dışişleri Bakan Yardımcısı Khulaifi ve Prens Farhan, Lübnan'daki gelişmeleri görüştü
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı, Katar Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı Muhammed bin Abdulaziz bin Salih Al Khulaifi'nin, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı'nın Lübnan İşleri Danışmanı Prens Yezid bin Muhammed bin Fehd Al Farhan ile telefon görüşmesi yaptığını duyurdu.

Görüşmede, iki ülke arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ile Lübnan'daki son gelişmeler ele alındı.

Taraflar ayrıca Lübnan hükümetinin yerinden edilmiş kişilerin karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik çalışmaları, güvenli geri dönüş koşullarının oluşturulması ve insani yaşam şartlarının sürdürülmesi konularını değerlendirdi.

Al Khulaifi ve Al Farhan, Lübnan devletinin kurumlarını güçlendirme ve ülke genelinde otoritesini tesis etmeye yönelik attığı adımlardan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```