WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
DÜNYA

Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda kaçak ilaç ve sigara ele geçirildi

Sofya, 4 Ağustos (Hibya) - Bulgaristan Gümrük Ajansı, Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda Türkiye'den giriş yapan hafif ticari araçta yapılan kontrolde kaçak ilaç ve bandrolsüz sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda kaçak ilaç ve sigara ele geçirildi
Paylaş:

Bulgaristan Gümrük Ajansı, Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda Türkiye'den Bulgaristan'a giriş yapan hafif ticari araçta gerçekleştirilen aramada kaçak ilaç ve bandrolsüz sigara ele geçirildiğini duyurdu.

Ajansın açıklamasına göre, 1 Ağustos saat 02.00 sıralarında yabancı plakalı hafif ticari araçla ülkeye giriş yapmak isteyen Türk kökenli İngiliz vatandaşı sürücü, beyan edilecek eşyasının bulunmadığını bildirdi.

Risk analizi kapsamında ayrıntılı aramaya alınan araçta, sürücünün kişisel eşyaları arasında toplam 1.564 kutu çeşitli ilaç tespit edildi. Ele geçirilen ürünler arasında estetik tıpta kullanılan hyalüronik asit ve botulinum toksini içeren preparatlar ile antibiyotik ve antioksidan ilaçların bulunduğu belirtildi.

Kontroller sırasında ayrıca Bulgaristan bandrolü bulunmayan 3 bin adet, diğer bir ifadeyle 150 paket sigara ele geçirildi.

Bulgaristan Gümrük Ajansı, ele geçirilen ürünler ile ihlalde kullanıldığı belirtilen araca el konulduğunu, sürücü hakkında ise Gümrük Kanunu kapsamında idari işlem başlatıldığını bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```