WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
ASAYIŞ

Bozova'da Jandarmadan Kenevir Operasyonu: 610 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde yasa dışı kenevir ekimi yaptığı belirlenen bir şüpheliye yönelik düzenlenen jandarma operasyonunda 610 kök kenevir ile 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bozova'da Jandarmadan Kenevir Operasyonu: 610 Kök Kenevir Ele Geçirildi
Paylaş:

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından 4 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında, yasa dışı kenevir yetiştirdiği tespit edilen şüphelinin adresine operasyon düzenlendi.

Operasyonda yapılan aramalarda 610 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilmek üzere muhafaza altına alınırken, ruhsatsız av tüfeğine de el konuldu.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmek üzere jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtilerek, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla önleyici kolluk faaliyetlerinin azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

HABER: İBRAHİM UYGUR

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYIŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```