WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı

AFYONKARAHİSAR- 24.10.2023 - HİBYA - Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi’nin düzenlediği operasyonda dolandırıcılık suçundan aranan ve 16 yıl 52 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Dinar’da yakalandı.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
Paylaş:

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi 'nin (JASAT), Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte icra edilen Şehit J.Asb.Üçvş. Emrah Akalan-JASAT Mercek Operasyonu kapsamında hakkında Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık (3 adet) suç kaydı ve 16 yıl 52 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.A. isimli şahıs, Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi Yeşilçat Köyü'nde yakalandı.

Şahıs, olayla ilgili çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Dinar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```