HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Polat, son zamanlarda Gazze’de yaşanan soykırım niteliğindeki saldırılardan dolayı şimdilik yerel çalışmalarına kısa bir ara vererek, tüm insanlığı ilgilendiren bu olayları gündemlerine taşımak istediklerini ifade etti.

“Terör şebekesi İsrail barbarlığını tüm insanlığa gösterdi”

Meselenin İslami bir bilinç ve hassasiyetten öte artık insanlık ve vicdani bir mecraya taşındığını söyleyen Polat, “Terör şebekesi İsrail yetkilisi ‘Biz insanımsı hayvanlarla mücadele ediyoruz’ diyerek nasıl barbar bir zihniyete sahip olduklarını tüm insanlığın gözü önünde siyonizmin gerçek yüzünü göstermiştir." dedi.

“Mescid-i Aksa'ya her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız”

Polat, "Bu manada biz Müslümanların tamamen kırmızı çizgisi olan, kutsalı olan ve bizleri ortak paydada birleştiren Mescid-i Aksa'ya her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız lazım" diyerek insanlığını yitirmemiş ve vicdanı ölmemiş tüm insanlara Gazze'ye desteklerini devam etmelerini istedi.

“Mazlum Gazze halkının sesine ses olun, sessiz olmayın”

Başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm insanlara seslenen Polat, “Siyonizmin gerçek yüzünü görün artık. Mazlum Gazze halkının sesine ses olun, sessiz olmayın" ifadesini kullanarak tüm dünyanın İsrail’in gerçek yüzünü görmeye ve mazlum Gazze halkına ise her türlü maddi ve manevi destek olmaya çağırdı.

Hibya Haber Ajansı