WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Albares: İspanyolların hayatı için aşırı sağdan büyük bir tehdit yoktur

Madrid, 8 Eylül (Hibya)- İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, aşırı sağcı siyasi hareketlerin Avrupa’nın barış, birlik ve refahına yönelik en büyük tehdit olduğunu ifade etti.

Albares: İspanyolların hayatı için aşırı sağdan büyük bir tehdit yoktur
Paylaş:

İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, Avrupa siyasetindeki aşırı sağcı yükseliş ve bunun kıta geleceğine etkilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aşırı sağ siyasetin oluşturduğu riske dikkati çeken Albares, "Avrupalıların ve İspanyolların hayatı için aşırı sağdan daha büyük bir tehdit yoktur." ifadesini kullandı.

Bu siyasi akımların nihai hedeflerine değinen Albares, "Bizi zayıflatmayı, bölmeyi ve Avrupa'nın barış ve refah projesini yok etmeyi amaçlayan siyasi güçlerdir bunlar” dedi.

Albares, açıklamasını "Geleceğimizi onların ellerine bırakamayız." sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```