WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Özak GYO, otel projesi için Marriott International ile sözleşme yaptı

İstanbul, 9 Eylül 2026 (Hibya) - Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kemer’deki otel projesinin işletilmesi için Marriott International ile yönetim sözleşmesi imzaladı.

Özak GYO, otel projesi için Marriott International ile sözleşme yaptı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, şirket portföyünde bulunan Kemer arazisinin bir bölümünde yapımına başlanan 141 odalı otelin, “The Ritz-Carlton Kemer” markası altında işletilmesi konusunda Marriott International ile anlaşmaya varıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```