WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İEF’de müzik ve mizah bir arada

95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın altıncı gününde Gülşen Çim Konserleri’nde sahne alırken, “Abur Cubur Show” da izleyicilere kahkaha dolu bir akşam yaşattı.

İEF’de müzik ve mizah bir arada
Paylaş:

Kültürpark’ta devam eden 95. İzmir Enternasyonal Fuarı, müzik ve mizah etkinlikleriyle İzmirlileri ağırladı. Çim Konserleri’nde sahne alan Gülşen, sevilen şarkılarını seslendirirken İzmir Marşı’nı da alanı dolduran izleyicilerle birlikte söyledi.

Gülşen, İzmir’e ve İzmirlilere sevgisini dile getirerek, “En sevdiğim yerdeyim. Çok şanslı hissediyorum kendimi. Bir gün gecikmeyle de olsa 9 Eylül’ü birlikte kutlamanın gururunu ve mutluluğunu ayrıca yaşıyorum. İyi ki varsınız. İyi ki İzmir var” dedi.

Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla’nın sahnelediği “Abur Cubur Show” izleyicilerle buluştu. Müzik, mizah ve doğaçlamanın bir araya geldiği gösteride gündelik yaşam, ilişkiler ve popüler kültür mizahi bir dille ele alındı.

Fuar kapsamında Çim Konserleri ve Atatürk Açıkhava Tiyatrosu etkinlikleri 13 Eylül’e kadar devam edecek.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```