WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Jetten: Kriz yasasını bugün yürürlüğe koyuyoruz

Amsterdam, 11 Eylül (Hibya)- Hollanda Başbakanı Rob Jetten, elektrik şebekesindeki kapasite sorunlarını çözmek ve izin süreçlerini hızlandırmak amacıyla hazırlanan kriz yasasının yürürlüğe girdiğini bildirdi.

Jetten: Kriz yasasını bugün yürürlüğe koyuyoruz
Paylaş:

Hollanda Başbakanı Rob Jetten, altyapı bağlantılarının kurulma süresini kısaltacak yeni yasal düzenlemeyi açıklayarak şebeke tıkanıklığıyla mücadelenin hükümetin temel öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı.

Yasanın yürürlüğe girdiğini duyuran Jetten, "Hızla daha fazla kapasite oluşturmak amacıyla; şebeke tıkanıklığını gidermeye ve yeni bağlantıların kurulması için gereken süreyi önemli ölçüde kısaltmaya yönelik bir kriz yasasını bugün yürürlüğe koyuyoruz." dedi.

Düzenlemenin getirdiği kolaylıklara değinen Jetten, "Bu adım, izin süreçlerini hızlandırmamıza ve itiraz başvurusuna ilişkin kuralları basitleştirmemize olanak tanıyacak." ifadelerini kullandı.

Hükümetin bu alandaki kararlılığına dikkati çeken Jetten, "Şebeke tıkanıklığı sorununun çözümü, bu hükümetin göreve başlamasından bu yana en önemli önceliklerden biri olmuştur ve önümüzdeki dönemde bu konudaki çalışmaları ciddi ölçüde hızlandırmayı hedefliyoruz." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Endeks şirketlerinde değişiklik

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```