WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Lula da Silva: Gerçeğin herkese ulaşması gerekiyor

Brazilya, 14 Eylül (Hibya)- Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, ülkenin geleceğinin tehlike altında olduğunu belirterek gerçeğin savunulması ve dezenformasyonla mücadele edilmesi çağrısında bulundu.

Lula da Silva: Gerçeğin herkese ulaşması gerekiyor
Paylaş:

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, çocuklara ve gelecek nesillere bırakılacak Brezilya'nın tehlike altında bulunduğunu vurguladı.

Yalanların gerçeğin önüne geçmesine izin veremeyeceklerini belirten da Lula da Silva, "Yalanların gerçekten daha yüksek sesle konuşmasına izin veremeyiz" sözlerini kaydetti.

Mücadelede rol oynayan kesimlere değinen da Lula da Silva, "Sesi duyulanlar, içerik üretenler ve Brezilya'ya inananlar bu mücadelede önemli bir rol oynuyor" açıklamasını yaptı.

Lula da Silva, açıklamasını "Gerçeğin herkese ulaşması gerekiyor." sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```