WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Netanyahu: Hizbullah’ın Beyfor Sırtı ve Ali et-Tahir Sırtı’ndaki mevzileri yok edildi

Kudüs, 14 Eylül (Hibya)- İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Hizbullah’a karşı “bir başka büyük zafer” elde ettiklerini belirterek Beyfor Sırtı ve Ali et-Tahir Sırtı’ndaki “terörist mevzilerin” yok edildiğini savundu.

Netanyahu: Hizbullah’ın Beyfor Sırtı ve Ali et-Tahir Sırtı’ndaki mevzileri yok edildi
Paylaş:

İsrail Başbakanı Netanyahu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hizbullah’a yönelik operasyonlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Netanyahu, “Hizbullah’a karşı bir başka büyük zafer elde ettik. Beyfor Sırtı ve Ali et-Tahir Sırtı’ndaki başlıca terörist mevzilerini yok ettik” ifadelerini kullandı.

İsrail’in politikasının açık olduğunu belirten Netanyahu, Lübnan’daki güvenlik bölgesinde “terörist altyapıyı yok etmeye” ve İsrail’e yönelik tehditleri ortadan kaldırmaya devam edeceklerini kaydetti.

Netanyahu, İsrail’e yeniden saldırılması halinde “daha ağır darbelerle” karşılaşılacağını belirterek, çalışmaların tamamlanması gereken bölümleri bulunduğunu ve bunların tamamlanacağını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```