WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Sybiha: Odesa Üçgeni’ni güçlendirmeye devam edeceğiz

Kiev, 15 Eylül (Hibya) - Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Ukrayna, Moldova ve Romanya arasındaki Odesa Üçgeni iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Sybiha: Odesa Üçgeni’ni güçlendirmeye devam edeceğiz
Paylaş:

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, yaptığı açıklamada Ukrayna, Moldova ve Romanya’nın dört yıl önce başlattığı üçlü iş birliği formatının güvenlik, ekonomi ve bölgesel projeler açısından önem taşıdığını ifade etti.

Sybiha, Karadeniz ve Tuna bölgesinin güvenliği için bölgesel savunma iş birliğinin güçlendirilmesi, seyrüsefer özgürlüğünün korunması ve enerji ile ulaşım ağlarının dayanıklı hale getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Ukrayna ve Moldova’nın Avrupa Birliği üyeliğine ilerlediğini belirten Sybiha, Odesa Üçgeni’ni güçlendirmeye ve ortak çıkarları somut projelere dönüştürmeye devam edeceklerini bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```