WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Eskişehir’de “Fırçanın Sırdaki İzi” sergisi açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Seramik Sanatı Eğitimi ve Değişimi Derneği (SSEDD) iş birliğiyle düzenlenen sempozyumda üretilen eserler sergide sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir’de “Fırçanın Sırdaki İzi” sergisi açıldı
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile SSEDD iş birliğinde düzenlenen 4. Eskişehir “Fırçanın Sırdaki İzi” Sempozyumu kapsamında hazırlanan sergi ziyarete açıldı.

Sanat Sokağı’nda üç gün süren sempozyumda sanatçılar seramik eserlerini üretirken, üretim süreçleri de sanatseverlerin izlenimine sunuldu. Sempozyumda ortaya çıkan eserler, Sanat Sokağı Geçici Sergi Salonu’nda sergilenmeye başladı.

Sergide seramik çalışmalarının yanı sıra sanatçıların üretim süreçlerini ve sempozyum boyunca Sanat Sokağı’nda gerçekleştirilen çalışmaları gösteren fotoğraflar da yer alıyor.

SSEDD Başkanı Prof. Zehra Çobanlı, sempozyumun seramik sanatının farklı disiplinlerle buluşmasına katkı sağladığını belirtti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nergiz Abacı da etkinliğe katkı sunanlara teşekkür etti.

“Fırçanın Sırdaki İzi” sergisi, 27 Eylül’e kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```