WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
DÜNYA

Carney: Kanada’da 100 bin kalifiye işçi için yeni adım

Ottawa, 1-9 Eylül (Hibya)- Kanada Başbakanı Mark Carney, ülkenin liman, konut, köprü ve yollarının inşasında görev alacak 100 bin kalifiye işçinin yetiştirilmesi ve istihdam edilmesine yönelik planın yeni aşamaya geçtiğini açıkladı.

Carney: Kanada’da 100 bin kalifiye işçi için yeni adım
Paylaş:

Kanada Başbakanı Mark Carney, ülkenin liman, konut, köprü ve yollarının inşasında görev alacak 100 bin kalifiye işçinin yetiştirilmesi planın yeni aşamaya geçtiğini açıkladı.

Carney, Kanada’nın nitelikli iş gücünü artırmaya yönelik planına ilişkin, “Güçlü bir Kanada Ekibi, 100 bin kalifiye işçiyi işe almak, eğitmek ve istihdam etmek için oluşturduğumuz plandır. Bu işçiler Kanada’nın limanlarını, evlerini, köprülerini ve yollarını inşa edecek.” ifadelerini kullandı.

Planın bugün itibarıyla yeni bir aşamaya geçtiğini belirten Carney, Kanadalı şirketlerin yeni çırakları işe almak ve eğitmek amacıyla finansman başvurusunda bulunabileceğini kaydetti. Carney, uygulamanın daha fazla Kanadalı yeteneğin kısa sürede şantiyelere katılmasına imkan sağlayacağını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```