WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
ASAYIŞ

Viranşehir’de 1.650 Litre Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 1.650 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Viranşehir’de 1.650 Litre Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi
Paylaş:

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 18 Eylül 2026 tarihinde Viranşehir ilçesinde operasyon gerçekleştirildi.

Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucunda yapılan operasyonda;

  • 1.650 litre kaçak akaryakıt,

  • 1 adet sayaçlı akaryakıt pompası,

  • 1 adet yakıt dolum tabancası

ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında denetim ve operasyonel faaliyetlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

HABER: GAZETECİ İBRAHİM UYGUR

Haberin Videosu

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYIŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```