WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
DÜNYA

Afrika borsalarında sınırlı hareketlilik

İstanbul, 24 Eylül (Hibya) – Afrika borsalarında son kapanışlarda genel olarak satıcılı bir görünüm hakim olurken, Güney Afrika Top 40 endeksi yüzde 1,70 geriledi.

Afrika borsalarında sınırlı hareketlilik
Paylaş:

Afrika kıtasındaki başlıca piyasalarda işlem hacmi sınırlı kalırken, aktif endekslerde düşüş eğilimi dikkat çekti. Güney Afrika'da South Africa Top 40 endeksi 1.795,20 puan ve yüzde 1,70 kayıpla 103.823,14 puana indi. Fas borsasında ise Moroccan All Shares endeksi yüzde 0,20 düşüşle 18.040,73 puana geriledi.

Bölgede yükseliş kaydeden Mauritius Semdex endeksi yüzde 0,60 primle 2.486,75 puana çıktı.

Namibya'da Namibia All Shares endeksi 1.108,94 puanda yatay bir seyir izlerken; Kenya, Uganda, Botsvana, Malavi, Tanzanya ve Ruanda borsalarında ise değişim kaydedilmedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Orta Doğu borsalarında düşüş

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```