WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Memişoğlu: Sigara bırakma polikliniği sayısını 1.803’e çıkardık

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sigara bırakma polikliniği sayısının yüzde 283 artırılarak 1.803’e yükseltildiğini bildirdi. Memişoğlu, 178 mobil ekip ve 383 çevrim içi poliklinikle hizmet verildiğini belirterek vatandaşları ücretsiz desteklerden yararlanmaya çağırdı.

Memişoğlu: Sigara bırakma polikliniği sayısını 1.803’e çıkardık
Paylaş:

Sağlık Bakanı Memişoğlu, tütünle mücadele kapsamında sigara bırakma hizmetlerinin yaygınlaştırıldığını bildirdi.

Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sigara bırakma polikliniği sayısının yüzde 283 artırılarak 1.803’e çıkarıldığını belirtti. Aile sağlığı merkezlerinde ilk kez sigara bırakma polikliniklerinin açıldığını aktaran Memişoğlu, gençlere ve gebelere yönelik özel polikliniklerin de hizmete sunulduğunu ifade etti.

Hizmet ağının 178 mobil ekip ve 383 çevrim içi poliklinikle genişletildiğini kaydeden Memişoğlu, ücretsiz tedavi ve ilaç desteği sağlandığını bildirdi.

Vatandaşları sigarayı bırakma sürecinde sunulan desteklerden yararlanmaya davet eden Memişoğlu, en yakın sigara bırakma polikliniğine başvurulabileceğini veya ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’nın aranabileceğini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.