Bornova Belediye Başkanı  Mustafa İduğ, Makedonya Veles Belediye Başkanı Goran Stojanoski ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, Bornova’da hayata geçirdikleri proje ve hizmetleri de anlattı.

İki belediye arasındaki iş birliği olanaklarının da gündeme geldiği ziyarette Başkan İduğ, Bornova Belediyesi’nin vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Bornova Belediyesi’nin kendi asfalt üretim tesisini kurması sayesinde elde edilen hızlı ve ekonomik asfalt serim hizmetinin vatandaşlarda büyük bir memnuniyet yarattığını dile getiren Başkan İduğ, Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Kız Yurtları gibi projelerin göreve gelir gelmez ortaya koydukları etkin kaynak kullanımı sayesinde hayata geçirildiğini söyledi.

Makedonya Veles Belediye Başkanı Goran Stojanoski, Bornova’dan bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un hayata geçirdiği projeleri bence her belediyenin örnek alması gerekiyor. Biz de bundan sonra Bornova ile bağımızı koparmayacağız. Birlikte çalışmanın çok faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı