Erciyes Anadolu Holding ve bağlı markaları İstikbal, Bellona, Mondihome, Boyser ve Doqu Home ile Kayseri OSB Teknik Koleji arasında imzalanacak protokol kapsamında Erciyes Anadolu Holding tarafından Kayseri OSB Teknik Kolejine 30 adet döşeme ünitesi, 12 adet dikiş makinesi, 1 adet yatak kenar kapama makinesi ve bu makinelere ait yardımcı ekipmanların bulunduğu bir eğitim atölyesi kurulacak.

Bu kapsamda, Erciyes Anadolu Holding ve Kayseri OSB Teknik Koleji arasında Eğitim Atölyesi İş Birliği Protokolü imza töreni düzenlendi. Protokol imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, “İkinci yüzyıl diye nitelendirdiğimiz Cumhuriyet’imizin hem yüzüncü yıl dönümünü hem de Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Bu önemli ve anlamlı imzaları çok önemsediklerini ifade eden Büyükkılıç, “Hem Erciyes Anadolu Holding’imiz hem Organize Sanayi’mizin kıymetli teknik kolejimiz hem de Milli Eğitim’imiz burada hayırlı bir imza töreninde bulunuyorlar, bizler de şahitlik yapıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın da talimatlarıyla bu çalışmaları daha da arttırarak, devam edeceğiz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı