Yirmi yıl boyunca kültleşmiş albüm, sayısız tekli yayınlayan hem Türkiye'de hem de yurt dışında yüzlerce canlı performans sergileyen, yerli alternatif rock sahnenin en önemli temsilcilerinden Mor ve Ötesi, The Irish Spirit ev sahipliğinde The Captain Agency organizasyonu ile Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferine konuk olmaya hazırlanıyor.

Hayranları tarafından modern çağın ozanı olarak nitelendirilen ve dinleyicilerine makam müziği ve Anadolu halk ezgilerinin synth ve urban pop ile harmanlandığı etkileyici bir müzik yelpazesi sunan Mabel Matiz, 3 Kasım Cuma akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

İmzaladığı isim sponsorluk antlaşmasıyla 2023-2024 sezonunda da oynayacağı tüm maçlarda parkeye “Darüşşafaka Lassa” ismiyle çıkacak olan Darüşşafaka Basketbol Takımı nefes kesen müsabakaları ile Volkswagen Arena’da basketbol severlerle buluşmaya devam ediyor. FIBA’nın Avrupa basketbol kulüpleri arasında düzenlediği uluslararası basketbol turnuvası Basketball Champions League’in 2023-2024 Sezonu C Grubu üçüncü maçında, Darüşşafaka Lassa Fransız rakibi Cholet Basket ile karşı karşıya gelecek.

DJ’likle 2006 yılında Ramallah’ta tanışan, daha sonra üniversite eğitimi için gittiği Lübnan’da şekillenmeye başlayan müzikal estetiğini önce Ürdün, sonrasında da İngiltere’de aldığı ses mühendisliği ve müzik prodüksiyonu eğitimleriyle üst seviyelere çıkaran Filistinli DJ/prodüktör Sama’ Abdulhadi, Jeton Records sunumu ile 11 Kasım Cumartesi akşamı yeniden Volkswagen Arena’nın büyüleyici atmosferinde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

2020 yılında piyasaya sürdüğü Makaveli albümü ve Deluxe versiyonuyla büyük bir ivme yakalayan Türkçe Rap sahnesinin yetenekli MClerinden Motive’nin sahne şovlarına tanık olunacak “ECLIPSE” deneyimi 12 Kasım Pazar akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde katılımcılarını ağırlayacak.

Küresel espor sahnesinde kısa sürede sarsılmaz bir üne kavuşan, Riot Games’in karakter tabanlı 5’e 5 taktiksel nişancı oyunu Valorant için düzenlenen ve sadece üniversite öğrencilerinin katılabildiği global espor turnuvası Red Bull Campus Clutch’ın dünya finaline 3. senesinde İstanbul ev sahipliği yapacak.

Türkiye’de reklamcılık mesleğinin ve reklam ajanslarının gelişerek ve güçlenerek devamını sağlamak amacıyla Reklamcılar Derneği tarafından hayata geçirilen ve bu yıl 35.si düzenlenen Kristal Elma ödül töreni 28 Kasım Salı akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde gerçekleştirilecek.

Event Across Türkiye’nin kült haline gelen ve Avrupa’nın en iyi etkinliği ödülünün de sahibi olan projesi An Epic Symphony, 29 Kasım Çarşamba akşamı maNga‘yı, 30 Kasım Perşembe akşamı ise Hayko Cepkin’i Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde Volkswagen Arena’nın büyüleyici atmosferinde ağırlayacak.

 

 

Hibya Haber Ajansı