Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve ekibi ile birlikte Sarız, Pınarbaşı ve Bünyan ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Kayseri’nin merkezini de taşrasını da çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Yakın zamanda muhtarlarımızla birlikte toplantı yaptık. O toplantıda gereken değerlendirmeleri yaptık. Şundan eminiz; yapılanları gördükçe yenileri isteniyor. Biz şehrimizin merkezini de taşrasını da çok önemsiyoruz. Taşramızın da merkezimizdeki donanımla buluşmasını arzu ediyoruz.” diye konuştu.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, önce insan”

Büyükkılıç, Sarız sakinlerine istek ve önerilerini sorarak, şunları söyledi:

“Varsa yapılması gereken bir şey elimizden geldiği kadar yapma yönünde gayret gösteririz. Allah’a şükürler olsun hizmetten hizmete koşan bir belediye. 16 ilçe ile hep beraber ağabeyleri olarak da biz elhamdülillah hizmet ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Önce insan.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ayrıca AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile telefonla görüşme gerçekleştirdi.

Özdemir ailesine taziye ziyareti

Başkan Büyükkılıç ayrıca Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in vefat eden amcası Mustafa Özdemir’in evine taziye ziyaretinde de bulundu. Büyükkılıç, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan doğalgaz çalışması müjdesi

Pınarbaşı ilçe sakinlerine hitap eden Başkan Büyükkılıç, insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hizmet ettiklerini kaydederek, doğalgaz ile ilgili Kasım ayı içerisinde düzenleyecekleri lansmanla çalışmanın başlayacağını kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu.

14 ilçede doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Büyükkılıç, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde de doğalgaz çalışmalarının başlayacağını söyleyerek, “Depolanmış gaz ile doğalgaz altyapısı oluşturmak suretiyle gaz verilecek. Sıvılaştırılmış gaz deniyor buna. Daha sonra inşallah borular monte edilecek. İnşallah harıl harıl çalışmalar başlayacak. Hiç endişeniz olmasın.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı