WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Düzceli kadınlar Cumhuriyet'i eğlenerek kutladı

 Düzce’de kadınlar Cumhuriyet’i Konuralp Antik Tiyatro’sunda düzenlenen “Belediye Hizmette, Kadınlar Keşifte” programıyla kutladı.

Düzceli kadınlar Cumhuriyet'i eğlenerek kutladı
Paylaş:

  Düzce’de kadınlar Cumhuriyet’i Konuralp Antik Tiyatro’sunda düzenlenen “Belediye Hizmette, Kadınlar Keşifte” programıyla kutladı. Düzce Belediyesince gerçekleştirilen programda katılımcılar, Cumhuriyet’in 103. yılına özel düzenlenen fasıl eğlencesinde bir araya geldi. 

 Konuralp Antik Tiyatro alanında bulunan çadırda gerçekleştirilen programda, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de katılım sağladı.

  Program kapsamında kadınlar, geleneksel Türk müziği dinleme fırsatı buldu, Yanı sıra fasıl ekibinin seslendirdiği eserler ve Cumhuriyet marşları da büyük coşkuyla söylendi.

  Başkan Özlü, programa katılan kadınlara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, 7 yıldır kazınan antik tiyatroda restotasyon işlemlerinin başlayacağını duyurdu. Bölgenin bir destinasyon merkezi olacağını bildiren Özlü ‘’Bu destinasyon merkezini sizlere daha iyi tanıtmak için bu çadırı inşa ettik. Biz istiyoruz ki insanlar yaşadıkları şehirde aynı zamanda eğlenebilsinler, rahatlasınlar.’’ ifadelerini kullandı.

  Programa katılan kadınlar etkinliği faydalı bulduklarını belirterek memnuniyetlerini dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```