WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Bakan Tekin, Erzurum’da gastronomi lisesinin açılışına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da gastronomi lisesinin açılışına ve imam hatip okullarının açılışının 75. yıl dönümü programına katıldı. Tekin, kentte hemşehrileriyle de bir araya geldi.

Bakan Tekin, Erzurum’da gastronomi lisesinin açılışına katıldı
Paylaş:

 Milli Eğitim Bakanı Tekin, Erzurum’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli programlara katıldı.

Erzurum’da gastronomi lisesinin açılışında yer alan Tekin, imam hatip okullarının açılışının 75. yıl dönümü programına da katıldı. Tekin, ziyaret sırasında hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekin, Erzurum’un misafirperverliğine ve samimiyetine vurgu yaparak hemşehrilerine teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```