WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Karmod, ABD'de çelik yapıdan modern konut projesi yaptı

Karmod, ABD'de çelik yapıdan modern konut projesi yaptı
Paylaş:

İSTANBUL (AA) - Karmod, ABD'de çelik yapı sistemiyle modern konut projesi gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kaliforniya eyaletinin Anacapa Adası'nda kullanılacak çelik evlerin 384 metrekare büyüklüğü bulunuyor. Dubleks plana sahip ve 5+1 daire tipinde hazırlanan konutların zemin katında kapalı garaj alanı da yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, hafif çelik yapı sistemiyle üretilen konutun Kaliforniya eyaletinin Anacapa Adası'nda kullanılacağını belirtti.

Çelik evlerin ABD'de en çok tercih edilen konut modelleri arasında yer aldığını vurgulayan Yüceer, "Prefabrik çelik ev üretiminde ABD standartlarını yakaladık. Güvenli yapı modelimizle ABD ile birlikte batı ülkelerinde çelik ev projelerinde tercih edilmeye başladık. Fransa, Almanya, Yunanistan, İspanya, İtalya ve Portekiz çelik konut projesi gerçekleştirdiğimiz ülkeler arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı.



Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.