WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Özel’den iktidar içi hesaplaşma ve fon vurgunu açıklaması

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, iktidar içindeki hesaplaşmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak fon vurgununun maliyetinin 124 milyar dolara ulaştığını öne sürdü.

Özel’den iktidar içi hesaplaşma ve fon vurgunu açıklaması
Paylaş:

Özel, açıklamasında iktidar içindeki tarafların birbirlerinin isimlerini sızdırdığını belirterek, söz konusu listenin AK Parti’nin elinde olduğunu ve kişilerin kimlik bilgilerinin bilindiğini iddia etti.

Fon vurgununun maliyetine de değinen Özel, bu tutarın 124 milyar dolara ulaştığını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```