WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Anand: Kanada, İngiltere ve Avustralya iş birliğini güçlendirecek

Atlanta, 31 Ekim (Hibya) - Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, G20 Zirvesi kapsamında Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ve İngiltere Enerji Güvenliği ve Sıfır Emisyon Bakanı Ed Miliband ile bir araya gelerek Orta Doğu'da barış ve güvenlik, uluslararası kurallara uyum ve yapay zekanın sorumlu gelişimi konularını görüştü.

Anand: Kanada, İngiltere ve Avustralya iş birliğini güçlendirecek
Paylaş:

Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, yaptığı açıklamada, hızla değişen dünyada güvene dayalı ortaklıkların önem taşıdığını belirtti. Kanada, İngiltere ve Avustralya'nın savunma, istihbarat ve diplomasi alanlarındaki iş birlikleri sayesinde nesiller boyunca güvene dayalı ilişkiler geliştirdiğini ifade etti.

G20 Zirvesi kapsamında Atlanta'da Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ve İngiltere Enerji Güvenliği ve Sıfır Emisyon Bakanı Ed Miliband ile görüştüğünü aktaran Anand, üç ülke arasındaki ortaklığın Orta Doğu'da barış ve güvenliğin desteklenmesi, uluslararası kurallara uyulması ve yapay zekanın sorumlu şekilde geliştirilmesi için nasıl değerlendirilebileceğini ele aldıklarını kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```