WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, COP31 için Türkiye’ye gidecek

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in özel temsilcisi olarak Türkiye’nin Antalya kentinde düzenlenecek Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 31. Taraflar Konferansı’na (COP31) katılacak.

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, COP31 için Türkiye’ye gidecek
Paylaş:

Çin Dışişleri Bakanlığından bugün yapılan açıklamaya göre, Han Zheng’in 6-12 Kasım tarihleri arasındaki dış temas programı kapsamında Gürcistan’a da ziyarette bulunması planlanıyor.

Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek COP31, 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```