WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

MGM: Karadeniz ve Ege’de fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu Karadeniz’in doğusu ile Kuzey ve Güney Ege’de 5 Kasım Perşembe gününden itibaren fırtına beklendiğini duyurdu. Rüzgarın yer yer 6 ila 8 kuvvetinde ve saatte 50-75 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.

MGM: Karadeniz ve Ege’de fırtına bekleniyor
Paylaş:

MGM, denizlerde beklenen fırtınaya ilişkin uyarı yayımladı. MGM’nin değerlendirmesine göre Doğu Karadeniz’in doğusunda rüzgar, 5 Kasım Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde esecek. Fırtınanın aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kuzey Ege’de rüzgarın 5 Kasım Perşembe günü ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın 6 Kasım Cuma günü öğle saatlerinde Kuzey Ege’nin kuzeyinde, akşam saatlerinden sonra ise güneyinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Güney Ege’de rüzgarın 5 Kasım Perşembe günü sabah saatlerinde kuzey kesimlerde, öğle saatlerinden itibaren ise bölge genelinde kuzeyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde esmesi öngörülüyor. MGM, fırtınanın 6 Kasım Cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesini bekliyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```