WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun

Beşikdüzü’ne 70 bin metrekarelik rekreasyon alanı yapılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü ilçesi Çeşmeönü Mahallesi’nde 70 bin 257 metrekarelik alanda rekreasyon projesi hayata geçirecek. Projede çocuk oyun alanları, spor sahaları, piknik alanları ve sosyal donatılar yer alacak.

Beşikdüzü’ne 70 bin metrekarelik rekreasyon alanı yapılacak
Paylaş:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü ilçesinin sosyal yaşamına katkı sunmak amacıyla Çeşmeönü Mahallesi’nde 70 bin 257 metrekarelik alanda Rekreasyon Alanı Projesi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Beşikdüzü Belediyesi’nden gelen talepler ve arazi çalışmaları doğrultusunda hazırlanan projede, 879 ve 855 metrekare büyüklüğünde iki çocuk oyun alanı, 10 kamelya ve 57 çatılı piknik masası bulunacak. Projede ayrıca büfe, 460 metrekarelik kafeterya, amfi, kadın ve erkek tuvaletleri, bebek bakım odası, engelli tuvaleti ve mescitler yer alacak.

Proje kapsamında bir tenis kortu, bir basketbol sahası ve 60 araç kapasiteli otopark da yapılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, projenin çocuklar, aileler ve gençler için çok yönlü bir yaşam alanı oluşturacağını belirtti. Genç, Büyükşehir Belediyesinin ilçelerin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarını sürdüreceğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```