WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Şırnak’ta terör operasyonlarında yakalanan 10 zanlıdan 2’si tutuklandı

Şırnak’ta terör operasyonlarında yakalanan 10 zanlıdan 2’si tutuklandı
Paylaş:

ŞIRNAK (AA) - Şırnak’ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan ikisi tutuklandı. İki şüpheli ilgili il birimine teslim edilirken, 4 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Diğer 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Opet'ten kar payı avansı dağıtımı

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```