Önde gelen vergi teknolojisi ve çözümleri sağlayıcısı RTC’nin Türkiye Genel Müdürü Ferhat Tokmak oldu.  Garanti BBVA, TUIK, SNI ve ESM gibi önde gelen şirketlerde edindiği zengin deneyim ve başarıları ile tanınan Tokmak, yeni görevinde RTC'nin Türkiye pazarındaki konumunu daha da güçlendirme ve şirketin büyümesini hızlandırma görevini üstlenecek.

Tokmak, Türkiye'de mevzuatsal uyumluluk, resmi entegratörlük ve e-dönüşüm alanlarında geniş bir tecrübe ve bilgi birikimine sahip. Başta e-fatura, e-irsaliye, gelen faturaların muhasebeleştirilmesi olmak üzere bulut/ hibrit vergi ve finans çözümleri sunan RTC'nin Türkiye Genel Müdürü olarak, bu alandaki derin bilgisiyle şirketin stratejik yönünü şekillendirirken, yenilikçi vergi teknolojileri ve çözümlerinde öncü bir rol üstlenmesini sağlayacak.

Ferhat Tokmak Kimdir?

Ferhat Tokmak, 1987 Sivas doğumlu olup, Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik ve İstanbul Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü mezunudur. 2011 yılında kariyerine Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Doğuş Grubu/Garanti BBVA’da başlayan Tokmak, 10 yılı aşkın süredir çok uluslu ve global ölçekli firmalarda dönüşüm uygulamalarına imza attı ve  proje süreçlerini yönetti. ESM’de finansal çözümler alanında yeni uygulamalar hayata geçiren Tokmak, şimdi de kariyerine RTC’de Türkiye Genel Müdürü olarak devam edecek.

 

Hibya Haber Ajansı