Zonguldak Valiliği kentte yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. İstanbul'un Şile ilçesinde ise hava muhalefeti nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Zonguldak il genelinde; 20 Kasım 2023 Pazartesi günü, olumsuz hava şartları nedeniyle tüm resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır."

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama ise şöyle:

"İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır."

Hibya Haber Ajansı