Haleplibahçe Kitap Otağı’nda üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kitap otaklarında bugüne kadar binden fazla genci üniversiteli yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, dört mahallede daha yapımı tamamlanan kitap otaklarının tefrişatının tamamlanmasıyla toplam altı kitap otağında gençlerin eğitimine destek olacaklarını söyledi.

Başkan Kuş, Eyyübiye’de üniversiteye hazırlanan gençlere sadece kitap otaklarını açmak, sınav hazırlık seti dağıtmakla kalmadıklarını kaydederek, “Seçildiğimiz günden bu yana gençlerimizin yanında olmaya, onlara pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl hepiniz gönlünüzde arzu ettiğiniz bölümleri kazanır, hem Şanlıurfa’ya hem Türkiye’ye güzel hizmetler yaparsınız. Sizlerin emrindeyiz. Sizin gibi gayretli, mücadeleci kardeşlerimizin yanındayız.” dedi.

Öğrencilere dağıtılan eğitim setleri dışında, ihtiyacı olanlara kırtasiye desteği yapmaya da hazır olduklarını belirten Başkanı Kuş, maddi manevi tüm ihtiyaçlarında gençlerin yanında olacaklarını dile getirdi.

Üniversiteye hazırlanan gençlerin, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni görmeleri için de bir organizasyon yapılması talimatı veren Başkan Kuş, daha sonra öğrencilere sözel, sayısal ve eşit ağırlık türünde ayrı ayrı hazırlanan eğitim setlerini hediye ederek, sınavlarda başarılar diledi.

Hibya Haber Ajansı