AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, böyle bir toplantının yapılmasına öncülük edenleri ve katılımcıları tebrik ederek, “Çalışan arkadaşları, bugüne kadar gayretle Türkiyemizi en iyi temsil eden, ihracatta yüzümüzü ağartan değerli sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye, mobilya sanayiinde önemli bir ivme kaydetti.” ifadelerini kullandı.

“Tüm Türkiye’de müthiş bir yatırım iştahı var”

Tüm Türkiye’de müthiş bir yatırım iştahı olduğunu dile getiren Elitaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere şiar olarak ifade ettiği; üretim, yatırım, istihdam ve ihracat odaklı büyümeyi gerçekleştirdiğimiz takdirde inşallah ihracatımızın ithalatımızı karşılama oranında belli bir noktaya gelecektir diye ümit ediyorum. Bu toplantıyı tertip ettiğiniz için değerli sanayici dostlarımızla bir araya geldiğimiz için değerli başkanlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin mobilyanın başkenti olduğunu vurgulayarak, “Her zaman göğsümüzü gere gere söylediğimiz mobilya sektörünün başkenti olarak Kayserimizi söylemekten hiçbir zaman geri durmayacağız. Çünkü markalarıyla sektörün öncüsü olan anlayışıyla gerek yatak alanında gerek mobilya alanında hakikaten kuru söğütten düdük çıkartıyorlar. O açıdan sektörümüzün temsilcilerini tebrik ederken ihracat bağlamında da 150’nin üzerinde ülkeyle buluştuklarından dolayı da onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı