İsrail Zulmünde çok sayıda kayıp veren Gazze’liler unutulmuyor. Ülke genelinde düzenlenen birçok yardım kampanyasına destek katlanarak devam ederken Şanlıurfa genelinde de bu destekler artarak devam ediyor.

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından okul bahçesinde oluşturulan kermesin tüm gelirleri İsrail zulmü altında bulunan Gazze’li mağdurlara gönderilecek. Gazze de yaşananların Müslüman coğrafyasının adeta kalbine saplanan bir hançer niteliğinde olduğunun altını çizen öğrenciler, tüm insanların küçük büyük demeden yardım kampanyalarına destek olması gerektiğini belirttiler.

Öğrencilerin Gazze’li mağdurlara yönelik oluşturdukları kermese okul yönetimi ve okul aile birliği ile tam destek verdiklerine dikkat çeken Okul Müdürü İsmail Yüksek, yardım için akan damlaların büyük bir berekete dönüşeceğini belirtti.

Kermesin tüm gelirlerinin Gazze’li mağdurlara gönderileceğini söyleyen Müdür Yüksek; “Gazze de yaşananlar adeta içimizi parçalıyor. Geçtiğimiz şubat ayında bizler ülke olarak adeta yüzyılın felaketlerini kısa zaman içerisinde yaşadık.

Elbette bunlar birer doğal afetti. Yüce Allah’tan gelen bir durumdu ve büyük mağduriyet yaşadık. Fakat Ortadoğu coğrafyasında İsrail zulmü ise tamamen bir terör olayından öte değil. Gazze’de başta çocuk ve yaşlılar olmak üzere çok sayıda savunmasız insan zulüm altında.

İsrail terörü Gazze’de acımasızca devam etti ve çok sayıda insan mağdur oldu. Bizler bu insanlardan farklı değiliz. Orada yaşananlara seyirci kalmayan ülkelerin başında Türkiye geliyor ve bizler her zaman inancına ve düşüncesine bakmadan mağdur olan herkese yardım elimizi uzattık ve uzatmaya da devam edeceğiz.

Biz Şanlıurfa Sosyal Bilimler Okulu olarak düzenlediğimiz kermesimiz ile Gazze için oluşturulan rahmet yağmurunda bir damla olmak istedik. Tüm öğrencilerimiz ellerinden gelenin en iyisini yaparak Gazze’li kardeşlerinin yaralarına şifa olmaya çalıştı. Öğrencilerimiz ve velilerimize bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umarız kısa sürede Gazze’li mağdurlar İsrail zulmünden kurtulur” şeklinde konuştu.