Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Bulvarı’nın Hacılar yolu Eskişehir Bağları arasındaki kısımda altyapısı ve asfalt serim çalışmaları tamamlanan yolda incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Bulvarı’nın Organize Sanayi Bölgesi ulaşımına nefes aldıracak bir proje olduğuna dikkat çekerek, “Şehrin doğusu ile batısını yani Talas ilçemiz ile Organize Sanayi Bölgemizi birbirine bağlıyoruz. Böylelikle şehir merkezinde, Kartal Kavşağı’nda oluşan trafik yoğunluğunu bitirmiş oluyoruz” dedi.

“2 bin 200 metrelik yolda altyapı hatları, yol yapım ve asfaltlama çalışması tamamlandı”

Başkan Büyükkılıç, yol çalışması ile bilgiler aktararak, “Projenin önceki yıllarda tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile Hacılar yoluna kadar olan 4 kilometrelik kesiminin devamında yer alan ve Hacılar yolundan başlayarak Eskişehir Bağları olarak bilinen Danişmentgazi Mahallesi içerisinden geçen 2 bin 200 metrelik kısmında altyapı hatları, yol yapım ve asfaltlama çalışması tamamlandı. Çalışma kapsamında 15 bin ton asfalt serimi yapılarak 9 bin metre altyapı hattı tesis edildi.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı