İSTANBUL (AA) - TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ediyor.

Türkiye, İspanya, Kıbrıs, İsveç'teki 19 ofisiyle bu coğrafyalarda gayrimenkule yatırım yapmak isteyenlere sunduğu hizmetlerle öne çıkan şirket, sahip olduğu bilgi, deneyim ve yenilikçi hizmetlerini şimdi de gayrimenkul yatırımcılarının gözde lokasyonlarından Dubai'ye taşıyor.

Sunduğu vergi avantajları, yüksek getiri potansiyeli, regülasyon tarafında yabancılara sunulan kolaylıklar gibi nedenlerden dolayı Dubai son yıllarda gayrimenkul yatırımcıları için cazibe merkezi haline geldi.

Bölgedeki en önemli iş merkezlerinden biri olması, istikrarlı ekonomisi, modern alt yapısı ve dünya standartlarında yaşam koşullarıyla Dubai özellikle iş kurmak için yeni nesil finans ekosisteminin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

- Hedef dünyanın her yerinden yatırımcıyı Dubai'nin seçkin gayrimenkulleri ile buluşturmak

Dünya genelinde gayrimenkul sektöründe etkileyici bir konuma sahip olan Dubai'yi global pazardaki yatırımcıya daha etkili anlatmak adına bölgedeki ilk ofisini açan TEKCE, İspanya, Kıbrıs, İsveç'te kazandığı tecrübelerle bölgedeki pazara değer katmak istiyor.

Dubai'deki gayrimenkulleri tüm dünyadan seçkin bir yatırımcı kitlesi ile buluşturmak için yola çıkan şirket, bu iş için Rusya pazarının en önemli gayrimenkul aracılık şirketlerinden Rest Property ortaklığıyla Tufan & TEKCE olarak bölgede yerini aldı.

İspanya ve İsveç'te ofis kurarak bu ülkelerdeki ilk Türk gayrimenkul aracılık şirketi olan TEKCE, yeni ofisiyle başta Dubai ve Körfez bölgesi olmak üzere dünyanın her yerinden yatırımcıya, Dubai'de gayrimenkul satarak bölgenin tüm dünyada yükselen yaşam tarzı ile buluşturmayı hedefliyor.

- "Global açılımımız Avrupa ve ABD'deki yeni ülke ofislerimiz ile sürecek"

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEKCE Kurucusu Bayram Tekçe, şirket olarak kuruldukları ilk günden bugüne, farklı kültürlerden yatırımcıların ihtiyaçlarını anlayıp, onların bu ihtiyaçlarına uygun yatırım fırsatlarını değerlendirmelerine yardımcı olduklarını ve 30'dan fazla dilde hizmet veren ekipleriyle bugüne kadar 130 farklı ülkeden gayrimenkul yatırımcısına rehberlik yaptıklarını belirtti.

Tekçe, Türkiye, İspanya, Kıbrıs, İsveç'in ardından şimdi de dünyanın dört bir yanından Dubai'ye yatırım yapmak isteyen yatırımcılara rehberlik yapmak istediklerini belirterek, "TEKCE'nin Türkiye'den çıkan global bir gayrimenkul markası olmasının altında yatan en önemli değer, ortak akılla birlik ve beraberlik içinde hareket etmek. Sektörde ayrıştığımız bir diğer nokta ise bireysel ve kurumsal yatırımcılara emlak alımı öncesinden başlayarak tüm süreçlerde uçtan uca destek vermemiz. Bu vizyon ve anlayış dahilinde global açılımımız Avrupa ve ABD'deki yeni ülke ofislerimiz ile sürecek." ifadelerini kullandı.

- TEKCE, dijital uygulamaları ile dünyanın her yerinden gayrimenkul yatırımcısına ulaşıyor

Verilen bilgiye göre, TEKCE, ofislerinden sunduğu hizmetlerin yanı sıra, online emlak alım satımına imkan veren PropTech (Gayrimenkul Teknolojileri) uygulamaları ile dünyanın her yerinden gayrimenkul yatırımcısına ulaşıyor.

TEKCE, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen ve yeni bir yaşam tarzı arayışında olan bireylere tüm mülk edinme aşamalarında dijital platformlar üzerinden keşif turları, hukuki danışmanlık, FinTech araçları ile yatırım olanağı gibi uçtan uca hizmet sağlıyor.

Şirket ayrıca, yabancı yatırımcıların bir ülkeden farklı bir ülkeye taşınmasının beraberinde getirdiği tüm aşamaları tek bir temsilci ile yürütmelerini sağlıyor. Böylece mülk satın alma ve yerleşme süreçlerini basitleştiriyor, haklarını ve yatırımlarını güvence altına alıyor.