Kayseri’nin son derece önemli bir şehir olduğunu ve şehir için berekete vesile olacak adımlar atıldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu çalışmalarda kendilerine destek olan, katkı sağlayan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile milletvekillerine teşekkür ederek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

“Bizim siyasi felsefimiz adeta bir okul, bir akademi”

AK Parti’nin felsefesine, yaşam tarzı ve uygulamasına uygun bir temayül yoklaması gerçekleştirdiklerini paylaşan Büyükkılıç, “Bizde didişme olmaz, çekişme olmaz, birbirinin aleyhinde konuşma olmaz. Her zaman seviyeli bir çalışma yapılır.” dedi. Kendilerini her şeyden önce kardeşler topluluğu, bir aile bireyi olarak nitelendiren Başkan Büyükkılıç, “Bizim siyasi felsefemiz adeta bir okul, bir akademi.” şeklinde konuştu.

Ekip halinde, ‘biz kültürü’ ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti

Büyükşehir belediyesinde ekip halinde, biz kültürü ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, tevazu içerisinde yaptıkları çalışmalarda emeği olan başta bakanlar ve milletvekilleri olmak üzere herkese teşekkür etti. Büyükşehirlerin konforunu yaşatan, ancak sıkıntılarını en az yaşatan şehir olan Kayseri’nin her zaman iyi anılmasını istediğini kaydetti.

“Bizler ağlama, şikayet makamında değiliz icraat makamındayız”

150. Yılda 150 Proje çalışmalarının tamamına yakınının sonuçlandığını kaydeden Büyükkılıç, bu süreçte 150 projeyi de aştıklarını paylaşarak “Bizler ağlama makamında değiliz. Şikayet makamında değiliz. İcraat makamında olmak mecburiyetindeyiz. Ciddi anlamda sıkıntımız yok. Projelerimizi hayata geçiriyoruz. Mevla’m darda koymuyor. Çünkü niyetimiz halis.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de halka hizmete sunulan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve içerisindeki hizmetler, kazı destek çalışmaları ile birlikte müzeler, ulaşım imkanları kapsamındaki raylı sistem, havayolu ve karayolu çalışmaları, hızlı tren çalışmaları, doğal gaz, turizm ve alt yapı faaliyetleri başta olmak üzere pek çok çalışma yapıldığını anlattı. 

Hibya Haber Ajansı