İSTANBUL (AA) - Doğa Koleji'nin düzenlediği "Doğa'nın Sesi Yarışması"nın birincisi kolejin Atakent Kampüsü öğrencisi Asya Elif Arslan oldu.

Kolejden yapılan açıklamaya göre, "Doğa'nın Sesi Yarışması"nın 3'üncüsü, Türkiye geneli tüm kampüslerden binlerce öğrenci arasından seçilen 19 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Yarışmanın bu yılki jürisinde Türk pop-rock müziğinin önemli gruplarından MFÖ'nün üyelerinden sanatçı Fuat Güner, sanatçı Kutsi, tiyatro sanatçısı Cem Cücenoğlu, müzik yapımcısı ve menajer Levent Tutaoğlu ve Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü yer aldı. Yarışma boyunca sahnelenen tüm performanslar jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren öğrenciler açıklandı.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, hepsinin gönüllerinde birinci olduğunu, Doğa Koleji olarak öğrencilerini ilgi ve yeteneklerine göre çok yönlü geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Müzik öğretmenlerinden oluşan orkestranın eşlik ettiği finalde 19 öğrenci performans sergiledi. Öğrencilerin final performansı öncesinde sanatçı Kutsi ve Doğa Koleji Bostancı Kampüsü öğrencisi yarışma finalinin açılışını gerçekleştirdi.

Program boyunca izleyicilere müzik ziyafeti yaşatılırken tiyatro sanatçısı Cem Cücenoğlu, Cem Karaca'nın Islak Islak şarkısını seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

Doğa Koleji Atakent Kampüsü öğrencisi Asya Elif Arslan, seslendirdiği Derniere Danse şarkısıyla birinci olurken, ödülünü sanatçı Fuat Güner'den aldı.

Arslan, birinciliği beklemediğini ve sonuca çok şaşırdığını belirterek, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yarışmanın ikincisi Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü öğrencisi Emirhan Ergin olurken, üçüncülüğü Doğa Koleji Ankara Birlik Kampüsü öğrencisi Frida Lorin Alabaş kazandı.

Jüri üyeleri Fuat Güner ve Kutsi, tüm öğrencilerin çok başarılı olduğunu, dereceye giren öğrencileri seçerken zorlandıklarını belirterek, şarkının dinleyiciye geçmesinin ve hissettirilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Doğa Koleji'nin düzenlediği yarışmada genç yeteneklerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran jüri, öğrencilere bu imkanı sağlayan ve kendilerini öğrencilerle buluşturan Doğa Koleji yönetimine teşekkür etti.

Final, plaket takdimleri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.