Biden, yıllık enflasyonun iki buçuk yılı aşkın sürenin en düşük seviyesine gerilediğini belirterek, “Bakkal enflasyonu iki yılın en düşük seviyesinde. 14 milyon kişiye istihdam yarattık ve işsizliği 21 ay boyunca yüzde 4'ün altında tuttuk. İşte Bidenomik iş başında.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber AjansıBiden: “Yıllık enflasyon iki buçuk yılı aşkın sürenin en düşük seviyesine geriledi”
DEREN KOCAMANOĞLU-02.12.2023-HİBYA- Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, yıllık enflasyonun iki buçuk yılı aşkın sürenin en düşük seviyesine gerilediğini açıkladı.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.