Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bilim merkezinde düzenlenen Bilim Şenliği etkinliğine katılarak, farklı okullardan gelen öğrencilerle birlikte etkinliklere katılıp, Bilim Merkezi’ni gezdi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle kente kazandırılan Şanlıurfa Bilim Merkezi, hizmete girdiği günden bu yana farklı okullardaki öğrencilere yönelik etkinlikler düzenliyor. Öğrencilerin bilimle tanıştığı merkezde bilime yönelik her gün onlarca program düzenleniyor. 

 

Yaklaşık 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Bilim Şenliği etkinliğine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, öğrencilerle birlikte düzenlenen etkinlikleri izledi, bilim merkezini inceledi. 

 

Başkan Beyazgül’ün yakından ilgilendiği öğrenciler, keyifli anlar yaşadı. Programda birbirinden renkli etkinlikler düzenlenirken, etkinlikleri izleyen öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

Başkan Beyazgül, öğrencilerin bilimle tanışmaları için her imkanı seferber ettiklerini belirterek, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını kaydetti.

 

Etkinlikte büyük keyif aldıklarını belirten öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunduğu için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.