Büyükşehir belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Dairesi (TOKİ) iş birliğiyle tamamlanan birinci etap Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 572 adet konutun anahtar teslimleri tamamlanmıştı. Bu doğrultuda hak sahipleri yeni konutlarına yerleştirilirken Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2’nci etap için de müjdeli haberi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç verdi.

618 adet konutun temeli atılıyor

Başkan Büyükkılıç, Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konut için temel atma töreni düzenleneceğini duyurdu.

Büyükkılıç, güvenli, sosyal ve ekonomik değerleri geliştirici ve afet riskine önlem alınacak nitelikte bir kentsel dönüşüm uygulaması olan Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etabının da hayata geçirileceğini vurguladı.

Başkan Büyükkılıç, 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Hibya Haber Ajansı