Smarties Next  Conference'a Swissotel The Bosphorus yılın en son pazarlama etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen konferansta yapay zekanın pazarlama sektörünü nereye götüreceği ele alındı. Modern pazarlama alanında yaratıcılığın ve yenilikçiliğin konuşulduğu etkinliğe sektörden birçok önemli isim katılım sağladı.

Pazarlama dünyasında en çok merak edilen lider şirketlerin, önde gelen yöneticileri ve fikir liderleri 20’den fazla seans ve panelde modern pazarlama konusunu her yönüyle ele aldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren MMA Türkiye Başkanı Didem Namver, bu yıl konferansın yapay zeka tamalı olduğuna dikkat çekti.

Yapay zekanın kendi içinde katmanlı ve birçok alanı etklediğini vurgulayan Didem Namver konuşmasında, "Çok heyecanlı bir gün bizim için. Bu yıl ki konferansımızın teması yapay zeka. 2023’te yapay zeka çok konuşuldu. Bir o kadar da konuşulmaya devam edecek. Bizler bugün alanında uzman,çok kıymetli konuklarımızla birlikte yapay zekayı ele alacağız. Yapay zeka kendi içinde katmanlı ve birçok alanı etkliyor. Çok kıymetli topluluk var burada. Genç arkadaşlarımızı gördükçe daha da mutlu oluyoruz. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sektörü beraber bir yerden bir yere taşıyacağız. Umaırm hepimiz için keyifli, ilham dolu bir gün olur." ifadelerine yer verdi.

"İyi işler yapıyorsanız koşun, arkanıza bakmayın"

MMA Türkiye Aktif Onursal Başkanı Ahmet Pura, yapay zekanın bizi nereye götüreceğine değinerek şunları söyledi:

"Ekim ayında reklam yazılımları açıklandı. Bu çılgınca hareketlilik devam ederken bizim hareketin önünde koşuyor olmamız gerekiyor. İyi işler yapıyorsanız koşun, arkanıza bakmayın. Bu süreç öğrenmeden, uyum sağlanmadan olmayacak."

 

Hibya Haber Ajansı