Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, Filistin'in Gazze şehrinde ikamet eden ve herhangi bir devlet yükseköğrenim kurumunda örgün öğretim programlarına devam eden tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin öğrenci harçları devlet tarafından karşılanacak.
Hibya Haber AjansıGazzeli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin öğrenci katkı payları karşılanacak
Filistin'in Gazze şehrinde ikamet eden ve herhangi bir devlet yükseköğrenim kurumunda örgün öğretim programlarına devam eden tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin öğrenci harçları devlet tarafından karşılanacak.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.