İSTANBUL (AA) - Global Menkul Değerler, tüm borsa yatırımcılarının kolay ve güvenilir yatırım yapmalarını sağlayacak yeni SuperApp’i GOL’ü (Global On-Line) geçen günlerde müşterileri ile buluşturdu.

Global Menkul Değerler'den yapılan açıklamaya göre, borsanın ilk SuperApp’i olan GOL, borsa yatırımcılarının ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayacak ve eklenebilecek microappler ile sürekli geliştirilecek şekilde tasarlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gülşeyma Doğançay, finans piyasalarında dijital dönüşüme ayak uydurmanın önemli olduğunu belirtti.

Doğançay, şunları kaydetti:

"Türkiye’de birçok ilke imza atan, sermaye piyasalarının gelişimine katkıda bulunan bir şirket olarak her zaman daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Amacımız tasarruf sahiplerinin yatırımlarını doğru yönlendirmelerine yardım etmek ve ülke ekonomisi için katma değer oluşturmak. Bu vizyon doğrultusunda tüm dünyada yükselişte olan finans piyasalarındaki dijital dönüşümün ülkemizdeki öncüsü olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda hayata geçirdiğimiz GOL uygulamamız nedeniyle son derece heyecanlı ve mutluyuz. Finans piyasalarında yatırım yapan milyonlarca yatırımcı için kolay ve güvenilir yatırım yapma imkanı sağlıyoruz. Sektörümüzün de işlem, işleyiş standartlarını yükselttiğimize inanıyoruz."