IFS Türkiye CEO’su Ergin Öztürk ve Presales Manager’ı Burak Bayrakdar Defence Logistics + Support Summit IFS Çözümlerini anlatmak için sahnedeydi.

IFS Türkiye, 12- 13 Aralık tarihlerinde düzenlenen “Defence Logistics + Support Summit”in Silver Sponsoru olarak yer aldı. IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk ve Presales Manager’i Burak Bayrakdar IFS’in uzman olduğu endüstrilerden biri olan Savunma Sanayii’ye özel çözümlerini katılımcılarla paylaştı.  

12-13 Aralık 2023 tarihlerinde, Hilton Garden Inn Ankara Gimat otelde düzenlenen Defence Logistics + Support Summit’in Silver Sponsoru olarak yer alan Küresel Kurumsal İş Uygulamaları üreticisi IFS, savunma sanayiine özel kurumsal iş uygulamaları konusunda bilgiler verdi.   

IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk, sunumunda savunma sanayiinde faaliyet gösteren şirketler için kurumsal iş uygulamaları çözümlerin önemini vurguladı. Yeni teknolojilerle yönetilen şirketlerin, savunma sanayii alanında müşterilerine nasıl daha iyi hizmet sunabileceğini detaylı bir şekilde ele aldı. Ardından, IFS Türkiye Presales Manager'ı Burak Bayrakdar, kurumsal iş uygulamaları çözümleriyle ilgili detayları paylaşarak, şirketlerin bu çözümler aracılığıyla nasıl daha verimli ve etkili bir şekilde faaliyet gösterebileceklerini katılımcılara anlattı. Bayrakdar, teknolojik yeniliklerin sunduğu fırsatları ve savunma sanayiindeki şirketlerin iş süreçlerini optimize etmeleri için IFS çözümlerini nasıl kullanabileceklerini paylaştı.

Hızla değişen savunma sanayiinde, IFS çözümleri Yapay Zeka entegrasyonu sayesinde şirketlere yalnızca iş süreçlerini optimize ederek operasyonel maliyetleri düşürme fırsatı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda şirketlerin ortaya çıkan fırsatlardan yararlanmalarını da sağlıyor. IFS Türkiye CEO’su Ergin Öztürk, konuyla ilgili olarak şunları belirtti:

"Çözümlerimizle savunma sanayii şirketlerine maliyet ve zaman tasarrufu sağlarken, verimliliklerini artırıyoruz. IFS.ai gibi platformlarla, savunma sanayii şirketlerinin geleceğe daha iyi hazırlamalarına yardımcı oluyor ve rekabet avantajı elde etmelerine katkı sağlıyoruz.”

Hibya Haber Ajansı