Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilat çalışmalarını yaptığı Kale İldem Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Çarşıda gezen gençlerle ve çocuklarla da yakından ilgilenen Büyükkılıç, ‘Sarı kırmızı denilince akla Kayserispor gelir’ diyerek çocuklara Mondihome Kayserispor forması ve atkıları hediye etti.

''Esnaf çok mutlu oldu''

Başkan Büyükkılıç’ı sıcak ve samimi şekilde karşılayan esnaflar da Büyükkılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Esnaflar, kısa sürede binanın tadilatının yapılmasına çok mutlu ve memnun oldu.

Büyükkılıç ise “Sizler kazanırsanız, sizlerin yüzü gülerse bizim yüzümüz güler. Kayseri esnaf şehridir. Esnaflar da bizleri her zaman sahipleniyor, bizler de sizlere layık olmak için gayret ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İldem çarşı ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “ Kale İldem Çarşısı diye geçen kısacası Kale’den gelen esnaflarımızın 8 yıldır burada rızkını temin etmeye çalıştığı bir çarşımız. Elbette zaman içerisinde ufak tefek eksiklikleri oluyor, onları giderme bağlamında ekibimiz sağ olsun taleplerini yerine getirdi. Bir ay içerisinde çalışmalar tamamlandı, esnafımızın yüzü gülüyor.” diye konuştu.

“İldem’den tramvay çıkıyor şehir hastanemizin önünden Kumsmall’a kadar gidiyor”

Başkan Büyükkılıç, tramvayın İldem’den çıkıp, Şehir Hastanesinin önünden Kumsmall’a kadar gidip ve oradan da Kale İldem Çarşısı’na kadar geldiğini vurgulayarak bütün vatandaşları uygun fiyatta hizmet veren esnafların bulunduğunu belirttiği çarşıya davet etti.

Başkan Büyükkılıç, İldem’de yapımı süren sosyal tesisin tamamlanma aşamasında olduğunu kaydederek, bölgedeki çocukların ve gençlerin daha eğitimli, daha donanımlı bir şekilde kendilerini yetiştirmeleri adına fırsat sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

 

 

 

Hibya Haber Ajansı