CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyonun bir yolsuzluk operasyonu olmadığını, iktidarın seçim startının verildiğini söyledi.

“Demokrasiye yapılan algı operasyonlarının karşısında duracağız”

Bulut, Başkan Karalar göreve geldiğinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gelirin katı borç olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bugün gelinen noktada çok büyük hizmetler borçsuz yapılıyor. Herkes biliyor ki, 31 Mart 2024’te buradaki başkan değişmeyecek. Biz burada demokrasi mücadelesi vereceğiz, bedel ödenecekse bedel ödeyeceğiz. Biz CHP olarak bu ülkede Cumhuriyet değerlerinin savunucusu ve garantörü olduğumuz gibi, demokrasiye yapılan algı operasyonlarının da karşısında duracağız.”

“Görevimizi Mustafa Kemal Atatürk’e ve halkımıza layık olma bilinciyle yapıyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisini aradığını ve Adana’nın yanında olduğunu ilettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Karalar şöyle devam etti:

“Biz görevimizi ülkenin Kurucusu ve Kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’e ve halkımıza layık olma bilinciyle yapıyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde, bizim belediyelerimizde kanuna aykırı, kamuya zarar verecek bir şey asla olmaz. Biz buraya kimseye para kazandırmak için gelmedik. İşimizi kanunlar çerçevesinde yaparız.”

Hibya Haber Ajansı