AGROT – Ayazağa Depoculuk şirketinin %90’ının 41 milyon TL’ye satın alınmasına karar verildiği açıklandı.
AVPGY – Şirket paylarının halka arzı kapsamında halka arz büyüklüğünün 1,47 katı talep geldiği açıklandı.
ARSAN – 20 milyon TL sermayeli Marzen Yapı’ya %40 iştirak edildiği açıklandı.
ATATP – ATP GreenX markası altında geliştirilen sertifika ticaret platformunun test süreçlerinin tamamlandığı açıklandı.
BRSAN – Şirketin Gemlik Tesisleri'nde büyük çaplı boruların üretiminde kullanılan makine ve ekipman için seçeneklerin değerlendirilmesi, bunların bulunduğu arazi ve binaların ise satılmasına dair çalışmalara başlanmasına karar verdiği açıklandı.
CONSE – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Mavibayrak Doğu Enerji Üretim’in biyokütle santrali sahasında 1,8 MW kurulu güçte kurulacak yardımcı kaynak GES’in tamamlanarak devreye alındığı açıklandı.
CWENE – Şirketin 4,9 milyon dolarlık sözleşme imzaladığı açıklandı.
DAGHL – Şirket ortaklarından DAGI’nın sahip olduğu 7.570.235 adet payın Mahmut Nedim Koç'a pay başına 13,19 TL fiyatla satışı işleminin bugün gerçekleşeceği açıklandı.
DERHL – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Emiliano Zapata ile şirketin %45 iştiraki Toprak Yenilenebilir Enerji’nin Emiliano Zapata bünyesinde birleşmesi tescil edildi.
DOFER – Şirketin yurt içinde üç firma ile toplamda 10,8 milyon TL tutarında sipariş sözleşmesi imzaladığı açıklandı.
EKSUN – DRC Değerlendirme tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notunun TR A'ya yükseltildiği, Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notunun ve not görünümünün teyit edildiği açıklandı.
FONET – Şirketin Dr. Abdurahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan 36 ay süreli HBYS Hizmet Alımı ihalesine katılarak 20,9 milyon TL ile en uygun teklifi verdiği açıklandı.
FONET – Şirketin Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan 36 ay süreli HBYS Hizmet Alımı ihalesine katılarak 32,7 milyon TL ile en uygun teklifi verdiği açıklandı.
GARFA – 74 gün vadeli 101 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
GOLTS – Şirketin üyesi bulunduğu ÇEİS ile Türkiye Çimse – İş Sendikası arasında yapılacak olan yeni dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine bugün başlanacağı açıklandı.
HALKB – 10 milyar TL'ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.
HLGYO – İstanbul Ataşehir’de Ataşehir Finans Kule Binası için, 1 yıl süreli, aylık 7,5 milyon TL kira bedeli üzerinden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk – Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim ile kira sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
IHLAS – Şirket bünyesinde yer alan Türkiye Hastanesi’nin, American Accreditation Commission International akreditasyonu almaya hak kazandığı açıklandı.
KLKIM – Şirketin %50 pay sahibi olduğu Kalekim Romania’nın sermayesinin 3,0 milyon RON’dan 4 milyon RON’a çıkarılmasına, şirketin sermaye artırımına katılmasına karar verildiği açıklandı.
KNFRT – Denizli’deki 48.459 m2’lik taşınmazın 433,8 milyon TL’ye satılacağı ve oluşacak işlemler ayrılma hakkının 20,33 TL olacağı açıklandı.
KBORU – Şirket ile yurt içinde yerleşik bir firma arasında 55,4 milyon TL bedelle sözleşme imzalandığı açıklandı.
KORDS – Şirketin özel olarak üreteceği epoksi bazlı ürünlerin FACC AG’ye tedarik edilmesine ilişkin işbirliği anlaşması imzalandığı açıklandı.
KLKIM – Kalekim Lyksor Kimya’ya Rekabet Kurumu tarafından soruşturma açıldığı belirtildi.
NUGYO – İstanbul Esenyurt’taki 60 adet bağımsız bölümün 331,9 milyon TL’ye alındığı açıklandı.
QNBFB – 88 gün vadeli 500,7 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
PRZMA – VBTS kapsamında şirket paylarına 18 Ocak’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
RALYH – 93 gün vadeli 150 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
SAFKR – VBTS kapsamında şirket paylarına 18 Ocak’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 18 Ocak’a kadar uzatıldı.
SDTTR – Şirketin Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni yerleşkesinin inşaat faaliyetlerine başladığı açıklandı.
SKBNK – 2,5 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
SRVGY – Şirketin tamamına sahip olduğu Güney İstanbul’un 3,9 milyar TL’ye OSWE satılmasına karar verildiği, satış sonucundan 3,0 milyar TL kar elde edileceği açıklandı.
TEKTU – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 300 milyon TL’den 1,5 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildi.
YKBNK – Yurt dışında 185 gün vadeli 24 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
YKBNK – 99 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı