WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

VİOP30 endeksi

VİOP 30 Endeks kontratında yatay açılış bekliyoruz.

VİOP30 endeksi
Paylaş:

VİOP 30 Endeks kontratında yatay açılış bekliyoruz.

VİOP 30 Endeks Aralık kontratı, önceki işlem günü 8.374 - 8.566 fiyat aralığında işlem görerek günü 8.519 uzlaşma fiyatından tamamladı. Kontrattaki açık pozisyon 336 azalışla 239.130 adet kontrat olarak gerçekleşti.

VİOP 30 Endeks kontratında 60 dakikalık HO’nın geçtiği 8.500 seviyesinin altında hareket etmemiz kısa vadede düşüş eğilimini arttırırken, 8.750'nin üstüne çıkmamız durumunda ilk aşamada 8.850 seviyesini kısa vadeli hedef haline getirebilir. Aşağı yönde ise kısa vadeli düşüşün devam edebilmesi için 8.150 destek seviyesinin kırılması gerekmektedir. Kısa vadede yukarı yönde 8.650 - 8.750 seviyesi önemli bir direnç olarak karşımıza çıkarken, aşağı yönde ise 8.250 ve 8.150 seviyesi önemli bir destek noktası olarak takip edilecektir.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Şirket haberleri

Akışın sonuna geldiniz.